Figyelem!

Az ELOS IPL kezelés 2017. őszig szünetel.

elosPlusAz ELOS mozaikszó, jelentése elektro-optikai-szinergia. A fejlesztők a lézerfény/IPL és a rádiófrekvencia előnyös tulajdonságait ötvözték, hogy egymás hatását erősítő, nagyenergiájú fénykezelést hozzanak létre, mellyel a különböző esztétikai kezeléseket még eredményesebben, biztonságosabban végezhetjük el, mintha külön-külön használnánk őket.
Az ELOS világszabadalommal védett eljárás tulajdonosa a Syneron Medical cég (www.syneron.com), amelynek kizárólagos magyarországi forgalmazójánál a Center Kft.-nél, orvosi szaktanácsadóként dolgozom.

Klinikailag bizonyított, hogy a hagyományos optikai elven működő lézer vagy IPL kezelések során az energia erősebben nyelődik el a bőr pigmentált részében, ezért a kezelés fájdalmasabb, nagyobb a bőrégés veszélye. Ezzel szemben az ELOS technológia során a bőr különböző célstruktúráiban, egyben pigmentált területén is elnyelődő fény energiáját csökkentjük (csökkentve így a fájdalom, égés lehetőségét) de kiegészítjük a színvak rádiófrekvencia plusz energiájával, a megfelelő hatás eléréséhez. A készülékkel így magas energiaszinten tudunk dolgozni, a kívánt hatás nem marad el, viszont a mellékhatások minimálisak lesznek, a bőrfelszín ép marad.

A kezelés fontos része, hogy minden bőrtípuson elvégezhető, mivel a páciensvédelmi rendszer, másodpercenként visszajelzést ad a bőr paramétereiről, hőmérsékletéről. A rendelkezésemre álló szaktudás és gyakorlat által, a megfelelő hullámhossz, energia kiválasztásával a bőr minden egyes alkotójára tudok úgy hatni, hogy természetes módon, csak a fényenergia+rádiófrekvencia felhasználásával segítsük a szervezet saját regeneráló képességét.

Kezelési lehetőségek:

  • bőrfiatalítás (fotorejuvenáció) bőrfeszesítés, ránctalanítás
  • pigmentált bőrelváltozások kezelése,
  • értágulatok, rosacea kezelés