dr. Tóth Gyöngyi

dr-toth-gyongyi

A bőrgyógyász kiválasztása bizalmi kérdés, nehéz feladat, mert előre sosem tudhatja az ember, hogy milyen lesz az az orvos, akire végül rábízza leglátványosabb “szervét”, a bőrét. A szakmai tudás mellett éppen olyan fontos, hogy az orvos ember is legyen, megértse a betegét, nyitott legyen a problémáira, így a páciens a számára legmegfelelőbb kezelést kapja.

Mielőtt elszánja magát erre a döntésre és kiválasztja bőrgyógyász orvosát, engedje meg, hogy pár szóban bemutatkozzam!

Az általános bőrgyógyászati kórképek mellett kozmetológiával is foglalkozom. Vallom, hogy a legmegfelelőbb hatás eléréséhez az esztétikai kezeléseket, kezeléssorozatokat minden egyes páciens esetében személyre szabottan, az igényeknek és a realitásnak megfelelően kell összeállítani, szükség esetén többféle kezelés kombinációjával. Ennek érdekében folyamatosan szépészeti továbbképzéseken veszek részt, ahol lehetőségem van megismerni és elsajátítani a legújabb technikai lehetőségeket, melyekkel teljes körű, komplex kezelést nyújthatok pácienseimnek.Az orvosi egyetem elvégzése óta bőrgyógyászként dolgozom, mert a kezdetektől ez a szakterület érdekel a legjobban. A bőr a teljes test tükre és egyben legnagyobb szervünk. Egyetlen más orvosi szakterület művelője sincs a bőrgyógyászhoz hasonló kedvező helyzetben, hiszen ő a kóros tüneteket saját szemével láthatja, érzékszerveivel megtapasztalhatja és a gyógyulás során mindenki számára látható, látványos javulást érhet el.

Önéletrajz:

 • 1998-2004. Debreceni Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Kar
 • 2004-2007. Semmelweis Kórház Miskolc, Bőrgyógyászati Osztály
 • 2007-2009. Állami Egészségügyi Központ Budapest, Bőrgyógyászati Osztály
 • 2009 Bőr- nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsga, kiváló minősítéssel
 • Orvosi lézergyógyászat képzés és oklevél, Ecto Derma Klinika
 • 2009-től a Rózsakert Medical Center, IX. kerületi Bőrgyógyászati szakrendelő bőrgyógyász szakorvosa és a Center Kft. orvosi szaktanácsadója vagyok
Rendszeresen részt veszek hazai, külföldi kongresszusokon és esztétikai továbbképzéseken. Tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társaságnak és a Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesületének.

dr. Solymosi Ágnes

dr. Solymos Ágnes

Azt mondják az ember nem szakmát, hanem hivatást választ. Számomra a választás már az egyetemi évek alatt világossá vált, a bőrgyógyászat volt az a tárgy ami mindenestől magával ragadott. Az általános bőrgyógyászat mellett a gyermekbőrgyógyászat volt az a szelete a szakmának, amelyben jobban el szerettem volna mélyedni. Az országban azon kevés gyermekbőrgyógyászok egyike vagyok, aki mind a gyermek-, mind pedig a bőrgyógyászat szakvizsgát megszerezte, és ezáltal valóban gyermekbőrgyógyászati szemléletet tudhat magáénak.

A bőrgyógyászat egy másik, számomra meghatározó része az esztétikai bőrgyógyászat, melynek elsajátítására az elmúlt években nagyon sok időt szenteltem. Nívós hazai és nemzetközi workshop-okon tanultam és tanulom az esztétikai beavatkozások legújabb formáit, próbálok lépést tartani a legmodernebb trendekkel és összeállítani belőlük a saját kezelési palettámat úgy, hogy a pácienseimnek személyre szabott esztétikai beavatkozásokat tudjak ajánlani.

 • 1994-2000. Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Kar
 • Gyermekgyógyászati szakvizsga kiváló minősítéssel
 • Bőr-nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsga kiváló minősítéssel
 • 2006 óta a Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztályának szakorvosa vagyok jelenleg adjunktusi minőségben
 • 2012 óta a G1 Derma Magánklinika orvosa vagyok